Ring (Mån-Fre 9-17)

Kontakt

Våra kunder

Våra kunder är ledande inom energi, hälsa, IT och logistik - kontakta oss så redovisar vi de referenser som matchar ert behov inom Management, Mobilitet, IT, Kompetensutveckling och Kreativ originalproduktion.

Enterprise Mobility Management

Från Mobil strategi, Mobilt beslutsstöd, Mobil coh Social Media Marknadsföring till Mobile Device Managment, Apputveckling och Förändringsledning hjälper vi er med alla aspekter av dra nytta de kraftfulla verktyg som mobila enheter kan utgöra för hållbar, resurssnål (LEAN) tillväxt.

Kreativ ledning

Vi hjälper er gärna att göra er röst hörd genom att skapa eller hjälpa er finna originalinnehåll som stöd i ert varumärkesarbete. Till vår hjälp har vi några av Stockholms mest kreativa artister i vårt nätverk. Illustratörer, skribenter, regisörer, animatörer, musikproducenter och designers är några av de tillgängliga resurserna vi har för att ge er kommunikation eller ert event effekten du söker.

Workshops

Vi delar goda exempel på hur ni kan mobilisera era affärsprocesser, vi hjälper webbutvecklare ta steget till mobil utveckling, er ekonomipersonal att uppnå transperens och marknad och sälj att bli de kundhjältar de borde vara. Alltid i en miljö där ni kan stressa ner och fokusera på det stoff ni ska lära er.

Redovisning som ger svar

Att göra ett bra jobb underlättar om ni vet var ni är på väg och mobilt beslutsstöd kombinerat med Master Data Management (ordning och reda i datalagren enkelt uttryckt) ger er färsk information om er verksamhet med det kräver också en redovisning som utformats att ge er rätt nivå av transparens - vi kan redovisning och kan hjälpa er nå dit.

Management, HR och IT

Generella konsulttjänster inom Management, HR och IT erbjuder vi i form av Interim Management, Outplacement och Support.